Produkty pro čištěná kyselina isoftalová (9)

Peracetická kyselina 5 L

Peracetická kyselina 5 L

PERACETOVÁ KYSELINA 5 L
Alfa lipoová kyselina: Nadřazený antioxidant - Excipiencie

Alfa lipoová kyselina: Nadřazený antioxidant - Excipiencie

Alfa-lipoová kyselina, také známá jako lipoová kyselina, je přírodní sloučenina, která působí jako silný antioxidant v těle. Nachází se v malých množstvích v některých potravinách a je také dostupná jako doplněk stravy. Alfa-lipoová kyselina je jedinečná tím, že je jak ve vodě, tak v tucích rozpustná, což jí umožňuje pronikat do všech částí těla. Snadno překonává buněčné membrány a vstupuje do buněk, včetně těch v mozku. Tato všestrannost z ní činí účinný antioxidant, který neutralizuje škodlivé volné radikály v aqueous a lipidových frakcích buněk. Jiné jméno: Alfa-lipoová kyselina Spec./ Čistota: 99% čistota CAS číslo: 1077-28-7 Vzhled: Mírně žlutý prášek nebo granulát Hlavní funkce: Silný antioxidant, podporuje produkci buněčné energie, podporuje zdravé hladiny cukru v krvi Testovací metoda: HPLC Identifikace: Pozitivní Zápach a chuť: Charakteristické Analýza (sušený základ): 99,0%~101,5% Ztráta sušením: ≤0,20% Tání: 60~62°C Velikost částic: 90% prochází 20 sítem Těžké kovy: NMT10ppm Olovo: NMT0,2ppm Kadmium: NMT0,5ppm Rtuť: NMT0,1ppm Kadmium: NMT0,2ppm Celkový počet kolonií: NMT3,000cfu/g Celkový kvasinky a plísně: NMT300cfu/g E.coli: Negativní
Kyselina askorbová (Vitamin C/E300)

Kyselina askorbová (Vitamin C/E300)

Vitamín C (také nazývaný kyselina askorbová nebo kyselina L-askorbová) je zodpovědný za mnoho metabolických procesů v těle. Podílí se na metabolismu sacharidů, bílkovin a tuků, stejně jako na syntéze hemoglobinu, erytrocytů a některých hormonů. Vitamín C existuje v oxidační nebo redukované formě jako kyselina L-askorbová. Je velmi citlivý na destrukci, především kvůli světlu a teplu.
CITRÓNOVÁ KYSELINA PRÁŠEK 800G

CITRÓNOVÁ KYSELINA PRÁŠEK 800G

Přírodní odstraňovač vodního kamene Odstraňuje vodní kámen a rez Síla citronu Francouzská výroba Kyselina citronová, která se přirozeně vyskytuje v citronu, patří mezi základní čisticí prostředky, které prokázaly svou účinnost. 100% přírodní*. Výjimečný čisticí a odstraňovač vodního kamene. Používá se v celé domácnosti: kávovar, rychlovarná konvice, pračka, baterie, toalety, pracovní desky, nerezové povrchy, chrom, keramika, plast… Skvělý antioxidant, kyselina citronová odstraňuje rez z kovu. Ideální také pro odstranění skvrn od spálenin, kávy, čaje nebo jiných odolných nečistot. * Aktivní složky 100% přírodního původu. Proveďte předběžný test na malé ploše. Není vhodný pro hliníkové a mramorové povrchy, a nemíchejte s chlorem a sodou. Nenechávejte stříkat na tkaniny nebo oděvy (možnost vyblednutí).
Vitamin C (Kyselina askorbová)

Vitamin C (Kyselina askorbová)

Vitamin C (Kyselina askorbová) NÁDOBY: 5kg, 25kg, 200kg. INCI: Kyselina askorbová CAS: 50-81-7
Mravenčí kyselina 94%

Mravenčí kyselina 94%

FORMIČNÁ KYSELINA 94%
Kyselina askorbová (Vitamin C/E300)

Kyselina askorbová (Vitamin C/E300)

Vitamin C (také známý jako kyselina askorbová nebo kyselina L-askorbová) je zodpovědný za mnoho metabolických procesů v těle. Podílí se na metabolismu sacharidů, bílkovin a tuků, stejně jako na syntéze hemoglobinu, erytrocytů a některých hormonů. Vitamin C existuje ve formě oxidované nebo redukované jako kyselina L-askorbová. Je velmi náchylný k destrukci, především kvůli světlu a teplu.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale může být také vyráběna. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Poslední metoda se používá přibližně v 90 % světové produkce a spočívá v fermentaci pomocí enzymů a kmenů mikroorganismů, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuku. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako bezvodá kyselina citronová.
Kyselina citronová

Kyselina citronová

Kyselina citronová se přirozeně vyskytuje v citrusových plodech, ale lze ji také vyrábět. Průmyslová kyselina citronová se vyrábí převážně fermentací nebo chemickou reakcí. Tento druhý způsob se používá přibližně v 90 % světové produkce a zahrnuje fermentaci s enzymy a mikrobiálními kmeny, nejčastěji Aspergillus niger. Kyselina citronová má schopnost pomáhat stabilizovat emulze a zabraňuje oddělování tuků. Konečný produkt je dostupný ve formě prášku nebo granulátu jako anhydrovaná kyselina citronová.